Доставка

Условия за доставка на стоки:

Доставките на територията на България се осъществяват от куриерските фирми „Еконт Експрес“ ЕООД и „Спиди“ АД.

Наличните артикули в онлайн магазина се доставят обикновено от 1 до 5 работни дни.

За поръчки, които трябва да се изработят, срокът ще бъде уточнен след като осъществим връзка с Вас по имейл или телефон за допълнителна информация и потвърждение.

Цени за цялата страна:

– до офис на Еконт или Спиди: максимум 6.00 лв.;

– до адрес: максимум 8.90 лв.

Безплатна доставка при поръчка на продукти на стойност над 150 лв.

„Мамо Моя“ ЕООД не носи отговорност за забавяне на доставката, по вина на куриерската фирма.

 

Разходите за доставка се заплащат от Потребителя, с изключение на случаите на доставка на продукти на стойност над 150 лв., като в този случай разходите се поемат от „Мамо Моя“ ЕООД.

„Мамо Моя“ ЕООД има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, преди изпращане на поръчаните стоки, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

„Мамо Моя“ ЕООД не носи отговорност за неизпълнение на поръчка поради посочени от Потребителя неверни, непълни и/или неточни данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или грешен адрес или телефон.

Всеки Потребител е длъжен при получаването на стоката да я прегледа и при установени несъответствия да уведоми незабавно Търговеца. В противен случай се приема, че доставката е приета без възражения.

Плащане

Начини на плащане:

Заплащането на поръчаните продукти се извършва чрез наложен платеж (ППП) – чрез заплащане на Куриера при доставка на заявката, заедно със стойността на куриерската услуга.

МЕНЮ